apríl 18, 2024
161 Vyhliadka
Slnečná strana Severného Cypru: La Terrazza Cyprus

Slnečná strana Severného Cypru: La Terrazza Cyprus

O La Terrazza Cyprus
Tento hotel, ktorý vás pozýva na pohľad na Severný Cyprus z La Terrazza, sám seba opisuje ako slnečnú stranu Severného Cypru. Nachádza sa v blízkosti Salamis, najznámejšej ulice vo Famaguste, v pešej vzdialenosti a na jej úžasné pláže, prístav Famagusta, Univerzitu východného Stredomoria a Krytý Maraş sa dostanete len za 5 minút. Ako boutique mestský hotel poskytuje služby formou polpenzie. Dá sa povedať, že hotel, ktorý bol navrhnutý s inšpiráciou zo Stredomoria, je veľkolepý, na vysokej úrovni a rovnako pohodlný. Terrazza Restaurant & Cafe je tiež veľmi asertívna, že budete spokojní s jej dominantou modernej architektúry, fascinujúcim výhľadom na Cyprus a jej jedálnym lístkom s príchuťami, vďaka ktorým bude to najlepšie v regióne. Rezervujte si svoje miesto v La Terrazza, aby ste splnili svoje sny o dokonalej dovolenke!

La Terrazza Ubytovanie
Izba Deluxe
luxusná izba la terrazza
Izby Deluxe, ktoré majú maximálnu kapacitu 2 osoby, majú veľkosť 20-27 m², spolu 20. Všetky izby sú navrhnuté tak, aby hosťom poskytovali kompletné služby. Má minibar, sušič vlasov, TV, Wi-Fi, telefón s priamou voľbou, trezor a klimatizáciu. Rezerváciu je možné vykonať aspoň na jednu noc.

Izba Deluxe King
la terrazza luxusná izba s posteľou king
Izba Deluxe s posteľou king, ktorá má celkovú kapacitu 3 osoby, má rozlohu 27-35 m² a v hoteli je ich 18. Bol navrhnutý s ohľadom na všetky potreby a zahŕňa; K dispozícii je minibar, sušič vlasov, TV, Wi-Fi, telefón s priamou voľbou, trezor a klimatizácia. Prijímame rezervácie na minimálne jednu noc.

apartmán
apartmán la terazza
V La Terrazza sú len 2 apartmány a má maximálnu ubytovaciu kapacitu 3 osoby. V ňom; minibar, fén, TV, Wi-Fi, telefón s priamou voľbou, trezor a klimatizácia. Túto izbu je možné rezervovať aspoň na jednu noc.

Štúdiový apartmán
štúdiový apartmán la terrazza
V hoteli sa nachádza 28 štúdiových bytov s celkovou rozlohou 65 m². Izba, v ktorej sa môžu ubytovať až 4 osoby, je vybavená minibarom, sušičom vlasov, TV, Wi-Fi, telefónom s priamou voľbou, trezorom a klimatizáciou. Izba má aj vlastnú malú kuchynku. K dispozícii je množstvo vybavenia, ako napríklad kreslo a jedálenský stôl pre štyri osoby. Túto izbu si môžete rezervovať minimálne na jednu noc.

Lobby cukráreň
Na poschodí hotela La Terrazza sa nachádza aj cukráreň. Po chutných jedlách, ktoré ste jedli v hoteli, môžete prísť sem a ochutnať torty a torty, turecký med, čokoládu, rôzne druhy kávy a čaju, ktoré vám osladia ústa. Táto cukráreň, kde sa odohrávajú tie najtemnejšie rozhovory, si spraví meno!

Jedlo a pitie La Terrazza
reštaurácia la terrazza
Svojím menu starostlivo vyberaným z tureckej a národnej kuchyne sa snaží osloviť každého hosťa. Navyše, tieto chutné jedlá podávané skúseným hotelovým personálom môžete jesť bez toho, aby ste museli ísť do reštaurácie. Musíme však konštatovať, že každá chvíľa, keď budete stolovať na terase reštaurácie proti výhľadu na Stredozemné more a Famagusta, ktorá vyzerá ako obraz, bude špeciálna. Lahôdky La Terrazza v krátkom čase prekročia hranice Famagusty a budú kolovať z úst do úst! Okrem toho k vášmu potešeniu prispejú živé vystúpenia sprevádzajúce vaše jedlo.

Recenzia La Terrazza
La Terrazza Cyprus, ktorý už zaujal svoje miesto medzi severocyperskými hotelmi, je definovaný ako boutique mestský hotel. Jeho cieľom je poskytnúť pohodlie v ich domovoch a zároveň zabezpečiť, aby sa jeho hostia cítili výnimočne vďaka štandardom najvyššej kvality.

Urobte si rezerváciu v La Terrazza Cyprus bez toho, aby ste strácali čas!

O svoje názory na hotel sa s nami môžete podeliť v sekcii komentárov. Pre tých, ktorí budú robiť rezervácie, vám vopred prajeme dobrú dovolenku. ☺