apríl 28, 2024
100 Vyhliadka
Najlepšie hotely v meste Fethiye s aquaparkom

Najlepšie hotely v meste Fethiye s aquaparkom

Najlepšie hotely v Fethiye s aquaparkom
Ak ste predtým neboli vo Fethiye a plánujete ísť toto leto, nasledujúce hotely vás môžu uspokojiť z hľadiska ich koncepcie a služieb. Okrem toho sme už predtým zdieľali náš článok s názvom 5 najlepších hotelov v Fethiye, prírodný zázrak, pre vás. Ak si nie ste záujem o tieto Hotely, môžete tiež skontrolovať tento článok a získať niekoľko ďalších Hotel návrhy.

Yel Rekreačné Stredisko
Nachádza sa v okrese Ovacik Fethiye, Yel Holiday Resort ponúka all-inclusive koncept a, hoci to nie je v blízkosti mora, je nepochybne letovisko, kde si môžete plne vychutnať svoju dovolenku s bazénom a vybavením. Ponúka jednotnú štandardnú izbu a počas dňa na vás čaká množstvo aktivít.
Počas dňa sa môžete zabaviť pri bazéne, súťažiach a podujatiach organizovaných animačným tímom a v noci môžete tancovať až do prvého rána so živými hudobnými vystúpeniami. Môžete mať veľmi peknú rodinnú dovolenku tento rok v lete na Yel Holiday, ktorý má bazény pre deti i dospelých a októbra tobogány pre ich bazény.

Telmessos Vybrať Hotel
Ak Oludeniz príde na myseľ, keď si myslíte o Fethiye, ako o dovolenke v Oludeniz tento rok v lete? Hotel Telmessos Select je rezort, ktorý sa nachádza v meste Oludeniz s konceptom all-inclusive a má celkom 72 izieb.
K dispozícii sú aj oblasti, kde si môžete zahrať stolný tenis, pinball, biliard, šípky v Telmessose, čo svojim hosťom poteší aktivity organizované animačným tímom pri bazéne, ktorý umožňuje svojim hosťom zabaviť sa počas dňa s dvoma dospelými a dvoma detskými bazénmi.
Dva vonkajšie bazény a detský bazén s tobogánmi v adrenalínovej a zábavnej dobe, ktorý dáva Telmessos, pre hostí, ktorí chcú osviežiť turecké kúpele, saunu a kúpeľné centrum, ako sú bezplatné aplikácie.

Hotel V Parku Katranci
Katranci Park Hotel, ktorý sa nachádza len 300 metrov od mora, je ďalším z hotelov Fethiye, ktorý slúži svojou nealkoholickou koncepciou all-inclusive a priťahuje pozornosť svojou jedinečnou prírodou. V hoteli je 108 izieb, ktoré radi privítajú hostí, ktorí uprednostňujú konzervatívnu dovolenku. Tieto izby sú rozdelené na štandardné a rodinné izby.
V hoteli Katranc Park Park, ktorý organizuje živé hudobné podujatia v určitých dňoch v týždni, môžete robiť rôzne športy. Okrem toho je tu 125 metrov štvorcových dámsky Súkromný bazén so šmýkačkami, Vonkajší top a krytý; 310 metrov štvorcových, Vonkajší hlavný bazén a 75 metrov štvorcových pánsky bazén, ako aj celkom 3 bazény. Pre hostí, ktorí chcú využiť svoje preferencie v smere na more a súkromnú pláž, je tu 300 metrov dlhá pláž, na ktorú sa ľahko dostanete lesnou cestou. Ak chcete mať letnú dovolenku vo Fethiye so súkromnou plážou a aquaparkom, Katranc may môže byť tou správnou voľbou.

Hotel Diamond
Postavený v mieste obklopenom borovicami v okrese Karagozler Fethiye, Pirlanta Hotel je prevádzkovaný s all-inclusive koncept. Stredisko, ktoré každoročne zlepšuje kvalitu svojich služieb, je nepochybne ideálne pre hostí, ktorí chcú pokojnú a pokojnú dovolenku Fethiye.
V Pirlante sa nachádzajú aktivity a oblasti služieb pre rodiny aj páry, ktoré ponúkajú jednotné štandardné izby, ale kde je možné ich prispôsobiť. Hotel je tiež známy pre svoj úspešný tím v kúpeľoch, a je známe, že môže ponúknuť jedinečné masážne procedúry pre tých, ktorí chcú obnoviť.
Hotel má bazény s tobogánmi pre deti i dospelých a je tu aj súkromná pláž, ale táto pláž je obsluhovaná kyvadlovou dopravou. Aj keď to nie je v blízkosti mora, môžete mať pokojnú, rozprávkovú letnú dovolenku v tomto pokojnom letovisku, kde vás obklopuje jedinečná príroda Fethiye.