apríl 27, 2024
117 Vyhliadka
Cesty po koronavíruse: Incekum

Cesty po koronavíruse: Incekum

So začiatkom epidémie koronavírusu v Turecku pod kontrolou sa začali vytvárať dovolenkové plány na letné obdobie. Dovolenka, kde si môžete užiť more, piesok a slnko, je nevyhnutnosťou, aby ste za sebou zanechali ťažké dni, ktoré sme zažili počas epidémie Covid-19! Preto sme ako blog Tatil Shop podrobne preskúmali Incekum, jedno z najkrajších miest Stredozemného mora. Pri vychutnávaní nádhernej prírody v dovolenkovom stredisku Incekum v Alanyi môžete zmierniť únavu z dňa v Stredozemnom mori. Tu je Incekum so všetkými jeho detailmi...

Incekum je štvrť v okrese Alanya. Skutočnosť, že v roku 2012 získala štatút susedstva, jej umožnila ísť ďalej v cestovnom ruchu. V súčasnosti je tu 1518 obyvateľov. Okrem pestovania banánov sa dostáva do popredia pri všeobecných poľnohospodárskych produktoch. V poslednom čase dôraz na výstavbu 5-hviezdičkových hotelov v rámci susedstva viedol k rozvoju sektora služieb v regióne a turizmus, ktorý sa počíta medzi prvé ekonomické príjmy. Štvrť, do ktorej sa turisti hrnú kvôli jej polohe na pobreží, zahŕňa bungalovy a hotely patriace obci.

Kam ísť v Incekume?
Miesta, ktoré môžete navštíviť v İncekum, môžu byť uvedené nasledovne:
Centrá potápania a šnorchlovania: Ak sem prídete, mali by ste sa stretnúť s najčastejšou aktivitou regiónu, potápaním. Pobrežná potápačská oblasť, ktorá patrí medzi miesta na návštevu v İncekume, ponúka možnosť potápať sa po školení, ktoré ľudia dostanú.
Detský klub Captain Popcorn: Táto oblasť, známa ako herné a zábavné centrum, je veľmi vhodná pre rodiny s deťmi. Ak máte deti, mali by ste pridať toto miesto do svojho zoznamu miest na návštevu v İncekum.

Historické miesta Incekum
Historické centrá Incekumu možno uviesť nasledovne:
Hrad Alara: Hrad Alara je veľmi blízko regiónu. Byť na vyvýšenom mieste umožňuje tým, ktorí idú na hrad, sledovať scenériu počas sviatku Incekum.
Kızılkule: Túto vežu, ktorú postavil seldžucký sultán I. Alaaddin Keykubat, vidieť z celej Alanye.
Staroveké mesto Sydera: Toto mesto, ktoré obsahuje staroveké divadlá a hrobky, bolo nájdené vo forme ruín. Toto mesto, ktoré sa potom ponúka turistom, oceňujú tí, ktorí prichádzajú na dovolenku do regiónu.

Prírodné krásy, ktoré môžete navštíviť v Incekume
Prírodné krásy İncekum možno vymenovať takto:
Cleopatra Beach: Tí, ktorí chcú mať dovolenku v İncekum, vždy hovoria o tejto pláži s túžbou. Táto pláž, ktorá má najčistejšiu vodu v Alanyi, je v lete preplnená.
Dim Stream: Vody tohto prirodzene vytvoreného toku sa nahromadili a spôsobili otvorenie jaskyne Dim. Návštevníci veľmi oceňujú čaj a jaskyňu, ktoré sú chránené obyvateľmi regiónu.

V ktorej sezóne ísť do Incekum?
Počasie v Incekume je zvyčajne okolo 20 stupňov. Z tohto dôvodu sa letná turistika v regióne otvára skôr. Hotely Incekum sa plnia rýchlejšie. Incekum Beach Resort patrí medzi medové týždne Incekum. Okrem toho sa Annabella Diamond Hotel odporúča pre tých, ktorí chcú stráviť medové týždne v hoteloch pre medové týždne Incekum.
Okrem toho môžete mať podrobné informácie o najlepších hoteloch v Alanyi v našom článku s názvom Jedinečná dovolenka v Alanyi: Justiniano Deluxe Resort. Vidíme sa pri rôznych témach…

Dôležité udalosti Incekumu
Festivaly Incekum sú nasledovné:
Festival cestovného ruchu a umenia: Tento festival, ktorý sa koná v apríli až máji, keď hotely İncekum dosahujú vrchol obsadenosti, hostí umelcov zo zahraničia. Na festivale sú prezentované diela zo všetkých odvetví umenia.