apríl 28, 2024
133 Vyhliadka
Cesty po koronavíruse: Konaklı

Cesty po koronavíruse: Konaklı

Post-Koronavírusové Cesty: Konakl:
Očakáva sa, že epidémia koronavírusov, ktorej účinok sa v Turecku každý deň znižuje, sa v krátkom čase dostane pod kontrolu a krok za krokom sa vrátime k nášmu normálnemu životu. Aj keď musíme chvíľu zostať v našich domovoch, skutočnosť, že svetlo na konci tunela sa začína objavovať, nám už dáva nádej. Aj keď sa v našich domovoch Začíname nudiť, čaká nás nádherné leto. Po zanechaní epidémie covid-19 sa budeme môcť nechať na zeleni s veľkým množstvom kyslíka, zatiaľ čo sa za slnečných letných dní hrnú na pláže a užívajú si trio more, piesok a slnko!

Ako blog Travel2 sa s vami naďalej delíme o centrá, ktoré môžete objaviť po koronavíruse. V tomto článku sme sa zamerali na mesto Konakl.v okrese Alanya v provincii Antalya. Konakl, so svojimi nádhernými plážami, luxusnými hotelmi a bezchybnými prírodnými krásami vás čaká na trasách po koronavíruse. Tu je Konakli so všetkými jeho významnými črtami…
Konakl is je napojený na Okres Alanya v Antalyi. Stalo sa susedstvom s rozhodnutím Rady prijatým v roku 2012. Táto osada, priamo na pobreží Stredozemného mora, sa nachádza na juhu Turecka. Jeho vzdialenosť do centra Alanye je 12 kilometrov a jeho vzdialenosť do centra Antalye je 125 kilometrov. Vzdialenosť regiónu od letiska Antalya je 115 kilometrov. Vzdialenosť od letiska Alanya-Gazipa .a je 50 kilometrov. Región má celkový počet obyvateľov 29 000. Jeho ekonomika závisí od poľnohospodárstva a cestovného ruchu. Počet inštitúcií poskytujúcich zdravotnícke služby v regióne je 2. Jedna je verejná nemocnica a druhá súkromná poliklinika.

Kam ísť v Konakl??
Miesta na návštevu v Konakl can môžu byť uvedené takto:
Konakl Time Time Center: toto nákupné centrum, ktoré je na zozname miest, ktoré môžete navštíviť v Konakl,, vám ponúka širokú oblasť a potenciál nájsť všetko, čo hľadáte. Nákupné centrum, kde si môžete kúpiť suveníry za prijateľné ceny a nájsť veľa materiálov, ktoré budete potrebovať na pláži, sa nachádza na námestí Konakl..
Zábavný morský Park Alanya: tento park, ktorý je na zozname miest, ktoré treba navštíviť v Konakl,, si sám pomenuje aktivity, ktoré sa konajú v letných mesiacoch. Tento park, kde sa konajú morské a bazénové aktivity najmä pre deti, je otvorený 5 mesiacov v roku.

Historické miesta Konakli
Historické centrá Konakl can môžu byť uvedené takto:
Hamaxia: tento región, ktorý je vytvorený vystavovaním historických artefaktov pod holým nebom, sa odporúča pre tých, ktorí chcú dať dovolenke Konakli atmosféru Efezu. Tento región, ktorý vystavuje širokú škálu historických artefaktov od Ríma po Osmanskú ríšu, zostáva otvorený 24 hodín denne pod obdivným pohľadom turistov.
Hrad Syedra: hrad, ktorý patrí medzi kultové prvky Konaklı a Alanya, je na pobreží a poskytuje dokonalý fotografický uhol pre tých, ktorí prichádzajú do Alanye. Skutočnosť, že je vysoká aj na pláži, spôsobuje, že hrad je impozantnejší.

Prírodné krásy na návštevu v Konaklı
Prírodné krásy Konaklı môžu byť uvedené takto:
Lanovka Alanya: tí, ktorí idú na dovolenku v Konakl., používajú tieto vozidlá, aby videli Alanyu z vtáčej perspektívy. Hoci lanovka nie je prírodná krása, scenéria, ktorú má, je samotná prírodná krása. Môžete vidieť pobrežie, pláže a Alanya vo všeobecnosti s lanovkou.
Pláž Cleopatra: táto pláž sa nachádza mimo Konakl.a spája sa s plážou v Konakl.. Názov pláže, ktorá upúta pozornosť čistou vodou a liečivým pieskom, pochádza z povesti, že jej voda robí tvár krásnou.

Dôležité udalosti v Konakl in
Konakl festivalsove festivaly sú nasledovné:
Konakl Festival Festival: tento festival, ktorý sa koná každý rok v júni, zahŕňa koncerty celebrít. Festival, na ktorom sa účastníkom poskytujú aktivity zo všetkých umeleckých odvetví, trvá 3 dni.
Camel Wrestling Festival: Camel wrestling na plážach Konakl.je teraz predmetom festivalov. Tento festival sa začína v jarných mesiacoch, keď sú Hotely Konakl.najrušnejšie.

Konakli miesta na jedlo a pitie
Miesta na jedenie v Konakl can môžu byť uvedené takto:
Wind reštaurácia: Nachádza sa pri pláži, pod stromami, bude táto reštaurácia sa budete cítiť v prírode s jeho zeleným dizajnom. Má bohaté menu od mäsových jedál až po stredomorskú kuchyňu.
Letná záhrada: Ak hľadáte štýlovú reštauráciu, určite by ste si mali vybrať toto miesto. Od jeho interiérového dizajnu až po jedlo. Miesto hovorí každému hosťovi, koľko starostlivosti sa venuje.

V ktorej sezóne ísť do Konakl??
Počasie v Konaklı je horúce vo všetkých ročných obdobiach v porovnaní so zvyškom krajiny. Dôvody, ako napríklad byť takmer na juhu Turecka a byť na pobreží, spôsobujú, že Hotely Konakli sú plné každú sezónu. V 6 mesiacoch roka prevláda letná sezóna v regióne. Najobľúbenejším hotelom na pobreží regiónu je hotel Saphire. Okrem toho, tuı Family Hotel môže byť použitý v prípade cestovania s rodinou.