5 najlepších hotelov v prírodnom zázraku Fethiye

apríl 28, 2024
115 Vyhliadka
5 najlepších hotelov v prírodnom zázraku Fethiye

5 najlepších hotelov v prírodnom zázraku Fethiye

5 najlepších hotelov v prírodnom zázraku Fethiye
Nie je možné ísť na pobrežie Egejského mora a vrátiť sa bez toho, aby ste videli Fethiye... Áno, hovoríme o Fethiye, prírodnom zázraku Egejského mora. Niet pochýb o tom, že v meste Fethiye je veľa hotelov, ktoré sú jedným z najkrajších regiónov, ktoré je možné vyhodnotiť z hľadiska dovolenky a ktoré vynikajú z hľadiska služieb, kvality a ceny. Ako rekreačné Shop, dec uvedené 5 Najlepšie hotely v Fethiye pre vás medzi hotely v Fethiye.

Suncity Hotel & Plážový Klub
Suncity Hotel & Beach Club, jeden z najkrajších hotelov v meste Fethiye, Oludeniz, je nádherné zariadenie obklopené stromami. V hoteli Suncity je kapacita 239 izieb so štandardnými a poschodovými izbami.

Suncity Hotel & Beach Club je významný hotel so záhradou, bazénom, tenisovým kurtom, mnohými oblasťami, kde sa môžete zabaviť pri športových aktivitách, ako je stolný tenis a šípky; má tiež mnoho služieb, ako je spa centrum a masáže za poplatok. Ak sa chcete obísť a mať skvelé dni vo Fethiye, odporúčame vám pridať Suncity Hotel & Beach Club do svojho zoznamu.

Montana Borovica Resort
Montana Pine Resort, ktorý je ďalšou perlou medzi zeleňou a priťahuje pozornosť svojou kamennou a drevenou konštrukciou na miestach; je to skvelé zariadenie, kde sa môžete stratiť v dec estetike a kráse. Montana Pine Resort sa nachádza na ploche 21 000 metrov štvorcových a na vás čakajú skvelé možnosti izieb, ako sú horská izba, údolná izba, horský Apartmán.

Ak pôjdete do Fethiye, určite navštívte Montana Pine Resort, ktorý vám ponúka bezplatné služby, ktoré sa vám veľmi páčia, ako je fitnes centrum, tri vonkajšie bazény, Boccia, detský bazén, lukostreľba.

Pláž Lyka Botanika
Lykia Botanika Beach & Fun Club, jeden z hotelov v blízkosti mora vo Fethiye, je letovisko rozprestierajúce sa na ploche 30 000 metrov štvorcových, ktoré sa nachádza v lese. Len 300 metrov od mora, Lykia Botanika Beach & Fun Club ponúka skvelé služby, ako sú kúpele, tobogány, diskotéka, aerobik, vodná gymnastika.

Môžete mať skvelú dovolenku v Lykia Botanika Beach & Fun Club s ultra all-inclusive možnosťou.

Liberty Hotely Lykia
Ďalším z najlepších hotelov v meste Fethiye, Oludeniz, je Liberty Hotels Lykia. Víta svojich hostí s veľkým portfóliom izieb vďaka možnosti záhrady a výhľadom na more Izba, tento hotel je tiež pozoruhodný pre bytia jedným z najväčších zariadení v Fethiye. Liberty Hotels Lykia sa nachádza na ploche 370 000 metrov štvorcových, obklopené lesmi; je vhodný na prilákanie budúcich hostí svojou polohou pri mori.

Okrem toho, že je na nábreží, hotel tiež očakáva svojich cenených hostí s kúpeľnými zariadeniami, krokom, gymnastikou, tenisovým kurtom, morským bicyklom, lukostreľbou, saunou.

Hillside Plážový Klub
Hillside Beach Club, 5-hviezdičkový rezort, kde si môžete vychutnať nádherný výhľad na Fethiye pobytom v rôznych alternatívnych možností izieb a leňošenie na lehátku na pláži patriaci do rezortu sa nachádza medzi sviežimi lesmi Fethiye, je veľmi príjemný hotel rozprestierajúci sa na ploche 100.000 metrov štvorcových. Pre tých, ktorí plánujú dovolenku v Fethiye, mnoho služieb z nočného klubu na diskotéku, boccia na amfiteáter sú ponúkané pre hostí zadarmo v Hillside Beach, čo môže byť vynikajúci odporúčania ako z hľadiska jeho zariadenia, umiestnenie a vysoká spokojnosť zákazníkov

Okrem toho Hillside Beach Club je tiež október v rodinnom hoteli concept so svojimi špeciálnymi šmýkačkami pre deti, detskými klubmi pre rôzne vekové skupiny. K dispozícii sú tiež špeciálne zariadenia pre novomanželov na svadobnej ceste v rezorte, kde nájdete pomerne širokú škálu rôznych aktivít v ponuke, vodné športy, výlety loďou a oveľa viac.

Skutočnosť, že viac ako 1000 návštevníkov, ktorí predtým zostali v rezorte, získalo pomerne vysoké skóre 96 zo 100 vo svojom hodnotení na TripAdvisore, môže byť tiež referenciou pre tých, ktorí hľadajú dobrý hotel vo Fethiye.