apríl 26, 2024
155 Vyhliadka
Srdce nočného života na ostrove: Hotel Lord's Palace

Srdce nočného života na ostrove: Hotel Lord's Palace

Srdce nočného života na ostrove: Lord's Palace Hotel
Pokiaľ ide o Cyprus, prídu na myseľ azúrové vody Stredozemného mora, očarujúce pláže, luxusné hotely, kasína a nočný život! Lord ' s Palace Hotel Spa Casino, ktorému sa podarilo posunúť koncept dovolenky do veľmi odlišnej dimenzie v najobľúbenejšom dovolenkovom centre ostrova Kyrenia, ponúka zážitok z dovolenky ďaleko nad vaše očakávania.

Lord ' s Palace Hotel-Všeobecné
Bella entertainment street s výhľadom na Kyrenia najvýhodnejšie pozoruhodné Marin hotel ponúka komfortné a luxusné izby, kasíno, nová generácia, prináša jedinečnú chuť vašich nôh Cyperskej a medzinárodnej kuchyne, reštaurácia, spa centrum, bary a nočný život je blázon čaká na svojich vážených hostí. Priťahuje pozornosť svojimi modernými a luxusnými líniami, stredisko vyniká najmä svojim zábavným životom, reštauráciami a jedinečnou polohou v Kyrenia. Podrobné informácie o najšpeciálnejších a vybavených zariadeniach ostrova môžete získať prečítaním nášho článku s názvom 10 najluxusnejších hotelov v Holiday Paradise na Cypre.

Ubytovanie
Štandardné Izby
Hotel Lord ' s Palace-Štandardná izba
Hotel ponúka špeciálne navrhnuté štandardné izby s výhľadom na pevninu, more alebo mesto, dvojlôžkové alebo manželské postele.

Suite
Lord ' s Palace Hotel-Suite izby
Špeciálne navrhnuté pre hostí stráviť veľmi zvláštne minút, najmä pre novomanželov na svadobnej ceste, ktorí dávajú prednosť krajiny, more alebo mesto Výhľad, priestranné jacuzzi a exkluzívne suite izby; určené pre vás zažiť najvyššiu úroveň komfortu.

Pripojenie Suite
Lord ' s Palace Hotel-spojenie apartmánov
V objekte sa nachádzajú apartmány Connection, ktoré tiež pripravujú veľmi pohodlné izby pre rodiny s deťmi, čo umožňuje svojim hosťom cítiť sa privilegovane so špeciálne navrhnutou priestrannou terasou naplánovanou na príjemný čas.

Apartmány Lord & Lordess
Lord 's Palace Hotel - Lord' s Suites
Apartmány Lord& Lordess sú špeciálne navrhnuté pre hostí, ktorí sa chcú počas dovolenky cítiť privilegovaní a majú jedinečný výhľad na Kyrenia a Stredozemné more, ktoré oslňujú svojimi štýlovými a elegantnými líniami a dávajú svojim hosťom nezabudnuteľné zážitky. Tieto apartmány, ktoré majú priestranné izby, salónik, Jedálenský stôl, úschovňu batožiny, kúpeľňu pre hostí a priestrannú kúpeľňu s vírivkou, sú navrhnuté tak, aby každý okamih vašej dovolenky bol veľmi zvláštny.

Nočného
Lord ' s Palace Hotel, známy ako srdce nočného života na Cypre, zaujíma vedúcu pozíciu svojou koncepciou, hudobným štýlom a kvalitou. To je označované ako centrum salónika a klubových kultúr na ostrove v miestach, kde boli zábavné štandardy presunuté do rôznych rozmerov.

Klub Odyssey
Lord ' s Palace Hotel-Odyssey Club
Klub Odyssey, ktorý je prvým miestom, ktoré vám príde na myseľ, pokiaľ ide o zábavu na ostrove, pozostáva z 13 chát, 1 royal Lodge, 180 bistro a 3 bary. klub, ktorý je tiež najväčším zábavným centrom na ostrove s kapacitou 2 300 ľudí, hostí aj mnoho konceptov. 3 dni v týždni slávny ruský choreograf Maxim Oskarev Almazov vykonáva mimoriadne vystúpenia v klube Odyssey so svojím profesionálnym tanečným tímom.

Lord ' s Palace Hotel - Odyssey Club - javisko
Odyssey Club, vybavený najlepšími zvukovými systémami na svete, ponúka svojim hosťom nezabudnuteľné chvíle počas sezóny s LED obrazovkami v tvare sedmokrásky a globe na dráhe inšpirovanými Las Vegas spolu s led obrazovkami 42m2 na javisku. Miesto, inšpirované najznámejšími zábavnými centrami na svete, hostí aj predstavenia najslávnejších DJov.

Sky Lounge & Bar
Lord ' s Palace Hotel - Sky Longue Bar
Nachádza sa na terase hotela, Sky Longue & Bar, ktorý ohromí svojich hostí svojimi očarujúcimi výhľadmi; hrad Kyrenia, kláštor Bellapais a St. ponúka výhľad, kde môžete celé hodiny sledovať siluety historických pamiatok, ako je napríklad hrad Hillarion. Tento veľmi špeciálny bar, kde sú zvečnené západy slnka z decembra, je otvorený od 09: 00 do 02: 00 s ponukou ocenených barmanov.

Zábavné centrum Ady Bella Marin
Lord ' s Palace Hotel-Bella Marin
Bella Marin, zábavné centrum na Cypre, zhromažďuje mnoho reštaurácií, barov, nádherný dvojpodlažný bazén, SPA centrum, salónik s vodnou fajkou, obchody a zábavné zariadenia na nakupovanie pod jednou strechou.

Aurora Bar
Hotel Lorda Palace-Aurora Bar
Aurora Bar, ktorý prináša zábavný život do veľmi odlišnej dimenzie, priťahuje pozornosť svojím konceptom "Beach Party". Bar ponúka svojim hosťom jedinečný zážitok s lahodnými kokteilmi a veľmi špeciálnym občerstvením a je jedným z najzvláštnejších miest na sledovanie západu slnka.

38. ulica
Lord ' s Palace Hotel-38. ulica
Ponúka veľmi zvláštny zážitok so svojimi reštauráciami, stánkami kumpir, toast, waffle a doner, butikmi a obchodom s potravinami, ktorý ponúka exkluzívne príchute medzinárodnej a cyperskej kuchyne, známej ako ada ' s flavor street.

Uhoľný Steak A Kachle
Lord ' s Palace Hotel-Colliery
Kğ .mm Steak & Ocakba.serves slúži v jednej z dobre zavedených budov ostrova. ocakba,,, jeden z najnovších členov budovy yellow stone v štýle britskej kolónie z roku 1860, zdôrazňuje historickú štruktúru budovy, vytvára veľmi špeciálnu atmosféru a ponúka svojim hosťom nezabudnuteľné chute s lahodným mäsom a kebabmi. od seba navzájom. Môžete pridať nezabudnuteľné minúty na dovolenku s vínom, ktoré budete piť s mimoriadnym výhľadom na more.

Reštaurácia Khephal Fish
Lord ' s Palace Hotel-Reštaurácia Khephal Fish
Reštaurácia Khephal Fish, nepostrádateľná adresa milovníkov rýb, prináša najznámejšie možnosti rýb a predjedál Španielska, Portugalska, gréckej, tureckej a cyperskej kuchyne na nohy svojich hostí. Khephal, ktorý sa nachádza v tufted bay, priťahuje pozornosť ako jedno z najkrajších miest v Kyrenia s krásnym výhľadom.

Mistique Shisha Lounge
Hotel Lord ' s Palace - Mhystical
Mistique Shisha Longue, ktorú sa nadšenci vodnej fajky nemôžu vzdať a fascinujú rôznymi druhmi vodných fajok, víta svojich hostí konceptom miešania libanonského vánku. Mystique, navrhnutý vytvorením samostatných sekcií, v ktorých sa budete cítiť privilegovaní vo svojich súkromných chatách, prekvapí svojich hostí svojím dizajnom a líniami.

Kúpeľné centrum
Kúpele Shiatsu
Lord ' s Palace Hotel-Kúpele Shiatsu
Shiatsu SPA, adresa tých, ktorí hľadajú iný kúpeľný zážitok, vyniká svojimi personalizovanými službami. Shiatsu je tradičná liečebná metóda, ktorá má svoj pôvod v Japonsku a je liečivým umením, ktoré kombinuje ducha mysle a pohodu. Základným princípom shiatsu je rovnováha, harmónia a energia. Odrážajúc japonskú kultúru, Shiatsu Spa ponúka svojim hosťom veľmi špeciálne prostredie so špeciálne navrhnutými masážnymi miestnosťami a VIP miestnosťou s vírivkou. Ak sa chcete rozmaznávať, mali by ste mať túto skúsenosť!

kasíno
Pánov palác Hotel-kasíno
Prináša nový dych do kasína života na Cypre, pánov palác kasíno je jedným z najvýhodnejších kasín na ostrove! Briti inšpirovaný kráľovských palácov, postavený vo veľmi zvláštnom prostredí s priestrannou architektúrou, taliansky abbiat bol zvyk hracie stoly, bufet a A la carte reštaurácia s pôvabnou atmosférou s týmito vlastnosťami sa líši od ostatných kasín a kasíno prestane ma udivovať.

kasíno, ktoré ponúka 31 živých hracích stolov, VIP sekciu, 260 výherných automatov s najnovšou technológiou a najnovšie hry na trhu na ploche 2500 m2, čaká na svojich hostí aj na pokerovú sekciu Texas Hold ' em, živé preteky a futbalové stávky. Živé herné odrody kasína zahŕňajú americkú ruletu, pirátska vlajka (Extra Double), Rusky Poker, Dvojitý Poker, Ultimate Hold ' em Poker a Craps. Okrem toho kasíno hostí $ 100,000 ruleta turnaja, koncerty a Texas Hold ' em turnaja so zaručenou cenou $ 500,000 , ktoré sa konajú výhradne pre hotelových hostí každý mesiac. O kasínach sa môžete dozvedieť prečítaním nášho článku 10 Cyperských hotelov s najlepším kasínom.

Jesť a piť
Spice Reštaurácia
Lord ' s Palace Hotel-Spice Restaurant
Táto veľmi špeciálna reštaurácia ponúka raňajky formou bufetu, obedy a večere špeciálne pripravené pre všetky chute. Raňajky domáce džemy, želé a pasty, rovnako ako veľký bufet čerstvého chleba a pečiva, a vyrobené podľa vkusu svojich hostí omelety a vajcia menemen, voňavá káva kútik, roh, čerstvo vylisované ovocné šťavy, a mnoho ďalších chutí sú určené pre hostí ženícha pohodlie a detail. Na obed a večeru, tam sú studené a teplé bufetové možnosti určené pre hostí zažiť veľa chutí medzinárodnej kuchyne, spolu s olivovým olejom, predjedlá, šaláty a polievky. O ostrovnej kuchyni sa môžete dozvedieť prečítaním nášho článku s názvom cyperský dezert a 3 najslávnejšie príchute ostrova.

Le Petit Croissant
Hotel Lord ' s Palace-Croissant
Hotel Le Petit Croissant sa nachádza v hotelovej lobby a je skvelým kútikom na šálku kávy, občerstvenie alebo lahodnú prestávku na tortu. Croissant tiež ponúka raňajky so sebou pečivo, špeciálne objednávky koláčov a chutné porcie dezertných služieb s priestrannou terasou a ocenenými špecialitami šéfkuchárov, vďaka ktorým sa hostia cítia, akoby sa nachádzali na uliciach Francúzska.

Všeobecná Poznámka
Hotel Lord ' s Palace-Bazén