apríl 28, 2024
161 Vyhliadka
2022 novomanželských hotelov

2022 novomanželských hotelov

Svadobná dovolenka, ktorú dychtivo očakávajú tí, ktorí sa pripravujú na vstup do svetového domu na jar, prichádza s veľkými cenovými výhodami v roku 2022. Napísali sme podrobne Najlepšie hotely, kde páry, ktoré sa rozhodli pripojiť spôsoby, môžu mať nezabudnuteľný zážitok z svadobnej dovolenky. Ak chcete, aby sa Vaša vysnívaná svadobná dovolenka stala realitou v roku 2022, odporúčame vám, aby ste si vybrali hotel po prečítaní nášho článku.

Hotel Susesi Luxury Resort
Ak chcete domácu svadobnú dovolenku plnú nádhery a privilégií, v apríli 2020 môže Susesi Luxury Resort ultra splniť vaše želania pomocou svojho konceptu all-inclusive. K dispozícii sú krásne možnosti ubytovania v jednom z najobľúbenejších zariadení mesta Belek. Môžete nájsť to, čo hľadáte v možnosti ubytovania rozdelené do hlavných kategórií, ako sú štandardné, Deluxe, Suite, Vila, môžete mať pohodlné, privilegované a luxusné medové týždne dovolenku skúsenosti, ako keby ste boli doma.
Nachádza sa na pobreží, má 300 metrov dlhú piesočnato-kamienkovú pláž a dve rôzne móla. Pre hostí, ktorí uprednostňujú bazén, sa v okolí hotela nachádza veľa vonkajších a vnútorných bazénov. Počas dňa priťahujú pozornosť hostí všetkých vekových skupín zábavné aktivity organizované animačným tímom na súkromnej pláži aj pri bazéne.

Všetko, čo musíte urobiť pre nezabudnuteľnú svadobnú dovolenku v luxusnom rezorte Susesi s motorizovanými a nemotorizovanými vodnými športmi, tenisovými, basketbalovými športovými oblasťami; Spa centrum, ktoré vám pomôže s kvalifikovanými odbornými terapeutmi relaxovať a zbaviť sa stresu a viac je urobiť rezerváciu pomocou travel2 assurance!

Limak Lara De Luxe Hotel Resort
Ak chcete medové týždne plné privilégií, prémiové ponuky a oveľa viac ako dovolenku, Pozývame Vás na Limak Lara De Luxe sa nachádza na nábreží v Lara Kundu v 2022! Prevádzkované s ultra all inclusive koncept, budete zabudnúť na všetko a žiť snové medové týždne tým, že je izolovaný od vonkajšieho sveta počas medové týždne dovolenku.

Limak Lara Deluxe Hotel-Izby
Interiérový a exteriérový dizajn hotela, ktorý je usporiadaný s konceptom Ďalekého východu, ponúka svojim hosťom štandardné, rodinné izby a apartmány, sľubuje lásku, pohodlie a pohodlie na prvý pohľad; páry medových týždňov zvyčajne uprednostňujú medové týždne vybavené dekoráciami a doplnkami.

Limak Lara Deluxe Hotel-Pláž
Limak Lara De Luxe, ktorý má športové aktivity a prehliadky počas dňa, má rôzne veľkosti vnútorných a vonkajších bazénov v okolí objektu; hotel má tiež súkromnú pláž pre hostí. Ak chcete, môžete stráviť príjemné hodiny na piesočnatej pláži, ak chcete, v 3 krytých bazénoch s vírivkou 300 metrov štvorcových, ak chcete, v 9 rôznych vonkajších bazénoch nachádzajúcich sa v okolí rezortu.

Limak Lara Deluxe Hotel-Všeobecné
Limak Lara De Luxe, ktorý má právo na izbu na vysokej úrovni, dekoráciu izieb a ovocný kôš a vínnu službu v súlade s dostupnosťou špeciálne pre medové týždne, má tiež veľké zľavy v rôznych oblastiach. Ak sa tiež chcete cítiť prémiovo a pamätať si svoju svadobnú dovolenku ako najkrajšiu dovolenku, odporúčame vám pridať Limak Lara De Luxe do svojho zoznamu s 2022 ponukami.

Hotel Ela Quality Resort
jeden z našich 2022 medové týždne hotel odporúčania je Ela Quality Resort Hotel, jeden z najkrajších hotelov v Antalya Belek. Zariadenie, ktoré priťahuje pozornosť svojím ultra all-inclusive konceptom a dokonalou kvalitou služieb, má široké portfólio ubytovania od izieb v hlavnej budove až po domy na jazere. V tejto súvislosti si môžete vybrať miestnosť, ktorú chcete, a urobiť prvý krok k úžasnému zážitku z svadobnej dovolenky.

Ela Quality Resort-Ubytovanie
Má vnútorné a vonkajšie bazény, denné a nočné aktivity a veľa aktivít od kina po herňu, ktorá môže pobaviť hostí vo všetkých ročných obdobiach. Okrem toho sú počas dňa otvorené aj priestory, kde si môžete zahrať futbal, basketbal a tenis.

Včasná Rezervácia Hotelov-Ela Quality Resort-Bazén
Okrem mnohých oblastiach, kde sa môžete zabaviť počas dňa, plne vybavené kúpeľné centrum, kde si môžete oddýchnuť na vás čaká na majetku, ktorý robí rozdiel s jeho súkromnú pláž a bazény. Tu si môžete vziať tradičné i moderné kúpeľné rituály, ponoriť sa do rúk odborných terapeutov, alebo využiť voľné využitie oblastí, ako sú turecké kúpele, sauna, parný kúpeľ. Ela Quality Resort na vás čaká na perfektnú svadobnú dovolenku v roku 2022!

Grand Park Bodrum Hotel
Grand Park Bodrum-Pláž
Grand Park Bodrum Hotel sa nachádza na nábreží v okrese Turgutreis v Bodrume; je to ďalšie zariadenie, ktoré ponúka 2022 svadobných dovolenkových príležitostí s ultra all-inclusive konceptom. Hotel, kde môžete mať pokojnú a zábavnú dovolenku v oblasti prepojenej s prírodou, má možnosti izieb ako štandard, Deluxe a Superior. Môžete mať perfektné medové týždne dovolenku výberom niektorý z týchto typov izieb chcete.

Grand Park Bodrum-Izba Superior
V hoteli, kde animačný tím baví svojich hostí rôznymi aktivitami po celý deň; na vás čaká veľa denných podujatí, od hier a súťaží až po tanečné predstavenia. V noci patria medzi zábavné organizácie Hotela Grand Park Bodrum, ktoré trvajú až do prvého ranného svetla, večery so živou hudbou a tematické večierky. dec.

Grand Park Bodrum-Jedlo a pitie
Ponúka vonkajší a krytý bazén v okolí objektu, rovnako ako súkromnú pláž pre svojich hostí. Táto pláž je presne 330 metrov a má tiež mólo. Môžete stráviť príjemné hodiny s morom, pieskom a slnkom trio a korunovať svoju svadobnú dovolenku zastavením pri súkromnej pláži, kde sú splnené všetky vaše potreby.

Grand Park Bodrum-Podujatia
Ak snívate o svadobnej dovolenke, kde si môžete oddýchnuť v plne vybavenom kúpeľnom centre, kde sú hammam a sauna zadarmo, majú veľa zábavy v aktivitách, majú skvelý čas so svojím partnerom, už si môžete rezervovať v hoteli Grand Park Bodrum s svadobnými dovolenkami z apríla 2020 a urobte prvý krok k svojmu snu.