apríl 27, 2024
166 Vyhliadka
Kam sa dostať do Kyrenie, cyperskej hviezdy?

Kam sa dostať do Kyrenie, cyperskej hviezdy?

Kde sa dostať do Kyrenia, hviezdy Cypru?
Prvé mesto, ktoré príde na myseľ, keď sa nazýva Cyprus, je prístavné mesto Kyrenia. Kyrenia, ktorá má všetky výhody, že je prístavným mestom nachádzajúcim sa na pobreží Stredozemného mora, sa preto považuje za jedno z mála dovolenkových centier na svete.

Miesta na návštevu v Kyrenia-Kyrenia Port
Cyprus a samozrejme Kyrenia majú tisícročnú históriu,čo tiež robí Kyrenia obľúbenou pre prehliadku mesta. Ak plánujete ísť do mesta plného týchto krás, zostavili sme miesta, ktoré môžete navštíviť a vidieť tu. Tu je miesto, kam ísť v Kyrenia? Odpovede na otázku:

Hrad Kyrenia
Hrad Kyrenia je jednou z najdôležitejších budov nielen mesta, ale celého Cypru; pretože tento hrad je jedným z mála hradov, ktoré sa zachovali od stredoveku. Nechoďte bez toho, aby sme dodali, že historické pamiatky vystavené na hrade sú zaujímavé ako aj vonkajšia architektúra hradu. Diela umiestnené vo vnútri hradu môžeme uviesť nasledovne:

Veža Lusinyan
Bol postavený kráľom Cypru Jhon d ' Ibelin dec 1208-1211, na troskách raných byzantských opevnení. Vo veži sú zobrazené vlajky byzantskej, anglickej, lusignanskej, Benátskej, Osmanskej a britskej vojakovej vlajky.

Kostol Sv.
12. jeden z storočí starých byzantských budov, St. Kostol sv. Decembrists z kostola sv. Kostol, ktorý bol samostatnou budovou inou ako hrad v byzantských a Lusignanských obdobiach, bol uzavretý v zámku so zmenami vykonanými počas benátskeho obdobia.

Výstava a konferenčná sála Williama Dreghorna
Miesta na návštevu v Kyrenia-výstava Williama Dreghorna
Jedná sa o slávnu konferenčnú a výstavnú halu, halu patriacu do času potreby. V hale, ktorá je jedným z najzaujímavejších oddelení, sa pôvodné obrazy Dr. Williama Dreghorna o meste Kyrenia stretávajú s turistami.

Dungeon
Miesta k návšteve v Kyrenia-Dungeons
Dungeony sú jednou zo zaujímavých stavieb na hrade Kyrenia! Budova, ktorá patrí do Lusignanského obdobia, bola postavená kráľom I. počas vlády Petra bol vystavený mnohým mučeniam. V žalárových izbách sú vystavené skutočné rekreácie, ktoré sú závislé od skutočných udalostí.

Múzeum Potopenej Lode
Miesta na návštevu v Kyrenia-Múzeum potopených lodí
Loď, ktorá je vystavená v múzeu potopenej lode, je známa ako najstarší vrak, ktorý zostúpil dodnes. Loď patrí k námorníctvu vlastnenému Helénskymi kráľovstvami založenými v Stredozemnom mori po smrti Alexandra Veľkého. loď bola objavená 1, 5 km od pobrežia Kyrenia lovcom špongií v roku 1965, v hĺbke 24 metrov vo vode, a bola odstránená univerzitou v Pensylvánii.

Benátska Veža
Miesta k návšteve v Kyrenia-Venice Tower
Benátska veža, ktorá odráža architektonické prvky raného benátskeho obdobia, vyniká ako ďalšia štruktúra, ktorá priťahuje najväčšiu pozornosť. V súčasnosti sú vo veži vystavovaní vojaci pripravujúci sa na delový oheň a podobné rekonštrukcie.

Hroby Kirni
Miesta na návštevu v Kyrenia - hrobky Kırni
V tejto časti hradu sú vystavené hrobky a exhumované pozostatky nájdené v dedine Krnrnı v ranom a strednom bronzovom období. V časti vykopávok stredomorskej hrobky sa vystavuje model a zvyšky hrobky používanej od helénskeho obdobia po rané Byzantské obdobie.

Mešita Agha Jafar Pasha
mešita, ktorú postavil guvernér Cypru Agha Jafar Pasha v roku 1589, je jednou z dôležitých zastávok výletov Kyrenia. Odporúčame vám, aby ste neopustili mesto bez toho, aby ste videli túto mešitu s jedinečným vzhľadom a historickou textúrou.

Pevnosť Buffavento
Miesta na návštevu v Kyrenia-hrad Buffavento
Hrad, ktorý sa nachádza na pomerne vysokom mieste v palcových horách, bol postavený proti arabským lupičom. Do hradu sa dostanete šplhaním na veľmi vysoké schody. Budete tiež milovať Výhľad, keď idete hore na hrad.

Starobylé mesto Lambusa
Povedali sme, že Cyprus je rezidenčným centrom už tisíce rokov a krajina je z tohto dôvodu tiež domovom mnohých historických miest. Lambusa staroveký Keti v Kyrenia je tiež jedným z týchto historických miest. Mesto bolo postavené Achaeans v roku 1200 pnl. Dnes je mesto, ktoré je skanzenom, na vrchole zoznamu miest, ktoré môžete navštíviť v Kyrenia.

Opátstvo Bellapais
Miesta na návštevu v kláštore Kyrenia-Bellapais
Tento súkromný kláštor, ktorý sa nachádza v pozícii, ktorá dominuje mestu, zapôsobí na tých, ktorí ho vidia rovnako ako so svojou krajinou. Bellapais, latinský kláštor,je známy ako jeden z nepostrádateľných miest na návštevu výletov Kyrenia.