Voyage Torba

Torba, Turkey

O hoteli

Voyage Torba, ktorá svojou architektúrou priateľskou k prírode prináša všetku krásu Bodrumu naplno; So svojou 300 m dlhou piesočnatou plážou, konceptovými barmi, chutnými a la carte reštauráciami a privilegovanými službami ponúka perfektnú dovolenku pre rodiny s deťmi aj pre páry.
Nachádza sa na rovinatom pozemku v Torbe, jednej z najkrajších zátok Bodrumu, Voyage Torba víta svojich hostí v koncepte Ultra All Inclusive. S 24-hodinovou službou, reštauráciami Cuisine 24 a 7 a la carte, koncepčnými barmi a hlavnou reštauráciou Degusto sa počas celého dňa spájajú lahodné chute s elegantnými stolmi a pre malých hostí je k dispozícii aj detský bufet. Dovolenku si môžete dochutiť v štýlových reštauráciách so špeciálnou klimatizáciou.
Komfortná zóna, oddychová zóna vytvorená pre tých, ktorí prídu do zariadenia skôr a v deň odletu si počkajú na svoju izbu a v deň odletu si odletia, ponúkne privilégium Voyage pred aj na konci. Dovolenka. Okrem toho sa môžete zbaviť všetkej únavy roka v Sense Spa, kde vás pohostia špeciálnymi masážnymi technikami, jedinečnými procedúrami, ktoré obnovia vašu dušu a pozornou obsluhou.
Počas celého leta sa konajú aj vystúpenia známych hviezd a skupín. Hotel ponúka neobmedzenú zábavu a možnosti aktivít pre deti a má miniklub, kde slúžia skúsení tréneri.

Vyhľadávanie

Dovolenkové Destinácie
Dátum
Osoby
Dospelý
Dieťa (0-12)