Rox Royal Hotel

Kemer City Center, Turkey

O hoteli

Hotel Rox Royal ponúka svojim hosťom v Antalyi Kemer službu v štyroch sezónach a ponúka služby s konceptom ubytovania All Inclusive. zariadenie; Rox Comfort víta svojich hostí štandardnou izbou, štandardnou rodinnou izbou, luxusnou rodinnou izbou, luxusnou izbou a svadobnou izbou. K dispozícii je aj špeciálna izba pre telesne postihnutých.
Súčasťou zariadenia, ktoré má vonkajší bazén, vnútorný bazén a detský bazén, je aj aquapark so 7 toboganmi. Čakajú na vás hammam, sauna a masážne miestnosti, kde sa môžete zbaviť všetkej ročnej únavy. V hoteli sa nachádza aj fitnescentrum a kozmetické centrum.
Súčasťou ubytovacieho zariadenia je detský klub. V priestoroch špeciálne pripravených pre deti; Nachádza sa tu detská dedinka, remeselná dielňa a siestná miestnosť. Hotel ponúka množstvo aktivít pre dovolenku plnú zábavy, výlety do safari, živé hudobné vystúpenia, gala večery, bazénové predstavenia a nočné vystúpenia.
V areáli je veľa ihrísk ako šípky, stolný tenis, basketbal, futbal, minigolf, lukostreľba. Zariadenie ponúka aj step-aerobik, vodnú gymnastiku a strečingové aktivity. Okrem toho má zariadenie zasadacie a pozývacie miestnosti určené pre obchodné alebo mnohé iné organizácie.