apríl 24, 2024
284 Vyhliadka
Raj v Kyrénii: Hotel Merit Crystal Cove

Raj v Kyrénii: Hotel Merit Crystal Cove

Ste dosť nudí a nervózny práve teraz a nemôžete povedať nie na dovolenku plánu? Na blogu Holiday Shop, ako vždy, vám naďalej ponúkame skvelé odporúčania a v tomto článku budeme študovať zásluhy Crystal Cove od hlavy až k päte. Postavený v Alsancak, jednej z najkrajších oblastí Kyrenia, tento hotel, ktorý priťahuje pozornosť svojou polohou priamo pri pláži, je celkom vhodný pre útek aj dlhú letnú dovolenku.

Merit Hotely-Merit Crystal Cove
Predtým sme v našom článku luxus a nádhera pre vás: Merit Hotels, stručne preskúmali, ale nie podrobne, mnohé Merit hotels sa nachádza na Cypre. Nezabudnite prechádzať objavovať ďalšie hotely zásluh rovnako, vrátiť sa neskôr a poďme začať skúmať Crystal Cove!

Merit Crystal Cove Hotel-Ubytovanie
Merit Crystal Cove má pomerne veľké portfólio, pokiaľ ide o možnosti ubytovania, a pohodlie, najmä v apartmánových izbách, spôsobuje, že hostia odchádzajú tu celkom spokojní. S mnohými priestrannými, priestrannými a moderne navrhnutými izbovými možnosťami môžete mať v tejto budove pohodlný, ale niekoľkokrát luxusnejší a dokonalý zážitok z ubytovania, akoby ste boli doma.

Merit Crystal Cove Hotel-Jedlo a pitie
Pokiaľ ide o stravovanie a pitie zariadenia ponúkané hosťom v objekte. Rovnako ako u väčšiny hotelov za zásluhy sa v tomto zariadení implementuje koncept ultra all inclusive. V koncepcii, kde sú niektoré miestne a zahraničné nápoje zadarmo, je každé jedlo od občerstvenia až po nočnú polievku premyslené podľa potrieb hostí.

Merit Crystal Cove Hotel-Reštaurácia
Okrem dobrôt, chute, ktoré ochutnáte v krištáľovej reštaurácii, kde sa každé jedlo podáva formou bufetu, možno definovať ako svetové chute, na ktoré nezabudnete, vhodné pre vaše chuťové poháriky. Okrem reštaurácie Crystal môžete ochutnať morské plody v reštaurácii Crystal Cove Lambusa, ktorá má tiež dve a ' la Carte reštaurácie, kde môžete ochutnať rôzne chute, a môžete mať tú česť vyrobiť si vlastný kebab v osmanskom dome Kebab.

Merit Crystal Cove Hotel-Bar
V rezorte je veľa barov, kde si môžete počas dňa vychutnať lahodné koktaily a osviežujúce nápoje, chatovať s potešením. Bar Aquarium, ktorý sa nachádza vo vstupnej hale, priťahuje pozornosť svojou pokojnou atmosférou, zatiaľ čo Bar pri bazéne vedľa vás, ktorý môžete využiť pri opaľovaní v bazéne, čaká na vás na neuveriteľný vkus. Nakoniec, pre občerstvenie, Sweet Home je známe miesto na pláži s možnosťou vafle.

Merit Crystal Cove Hotel-Kasína
Zábava a aktivity pokračujú vo dne iv noci v hoteli, ktorý so svojím kasínom založil trón pre srdce, významní umelci a mnoho ďalších služieb. Poďme sa pozrieť na zábavné služby v tomto hoteli, kde môžete určite nájsť udalosť pre váš vkus kedykoľvek. Poďme sa pozrieť na to, ako veľmi toto miesto uspokojuje váš vkus s vodnými športmi, možnosťou vidieť korytnačky a ďalšie…

Merit Crystal Cove Hotel-Pláž
Merit Crystal Cove, ktorá má svoju vlastnú súkromnú zlatú pláž, dáva svojim hosťom privilégium, že sa nachádzajú v zálive Zephyros naplno. Ak vezmeme azúrové vody Stredozemného mora pred vami, na tejto súkromnej pláži, kde nájdete pokoj, opaľovať sa a plávať, všimnite si tiež, že vaše potreby okamžite splní tím. Na pláži sú zábavné aktivity, večierky a ďalšie, na vás čaká niekoľko privilégií. Pre tých, ktorí využívajú svoje preferencie, pokiaľ ide o bazén, stredisko slúži svojim hosťom s mnohými bazénmi v okolí hotela. Vonkajšie a vnútorné bazény, Súkromný bazén nakonfigurovaný pre deti a ďalšie sú k dispozícii podľa Vášho želania v hoteli.

Merit Hotely-Merit Crystal Cove-Kasíno
Merit hotely sú známe ako hotely, ktoré sú známe najmä pre svoje kasína, a jeden z najkvalitnejších kasín v Severnom Cypre sa nachádza v Crystal Cove. Merit Crystal Cove kasíno, čo je číslo jedna vo víťazstve a medzinárodné vzrušenie, poskytuje svojim hosťom nezabudnuteľné noci s Texas Hold ' em turnaja, návštevníkov z mnohých medzinárodných krajín a state-of-the-art Mega Jackpot výherné automaty. Ak ste predtým nemali skúsenosti s kasínom, prvý by mal určite byť tu. Nakoniec, ak si myslíte, že ste mali skúsenosti s kasínom, uistite sa, že ste ho nemali.

Merit Crystal Cove Hotel-Športové
Niet pochýb o tom, že existujú športoviská medzi oblasti, kde môžete získať dostatok zábavy v hoteli dec hotel má basketbalové kurty a tenisové kurty, ktoré môžu splniť všetky vaše očakávania v športovom zmysle. Okrem toho vám pripomeňme, že existuje veľa polí,takže si môžete vychutnať volejbal na pláži naplno. Počas dňa sa môžete zabaviť, najmä v plážovom volejbale!

Merit Crystal Cove Hotel-Vodné Športy
Na mieste sú k dispozícii aj motorizované a nemotorizované zariadenia na vodné športy. Jet-lyžovanie je veľmi populárny na pláži, zatiaľ čo parasailing je tiež veľmi dec medzi non-motorizované vodné športy. Okrem toho vám pripomeňme, že potápačská škola, ktorú riadi špecializovaný tím rezortu, sa tiež nachádza na pláži v októbri. Ak chcete vidieť úžasné bytosti pod čistou vodou, odporúčame vám to vyskúšať.

Merit Crystal Cove Hotel-Kúpele
Predstavme vám jedno z najpozoruhodnejších rehabilitačných centier posledných rokov,ktoré nie je v iných hoteloch. Nachádza sa v Merit Crystal Cove, Meritta je centrum zamerané na liečenie zranených vodných korytnačiek a tu máte možnosť zoznámiť sa s nádhernými morskými korytnačkami. Odporúčame, aby ste sa určite oboznámili s tímom Meritta a zranenými morskými tvormi, ktorí robia veľmi špeciálnu a užitočnú prácu.

Merit Crystal Cove Hotel-Wellness
Merit hotely, ktoré sú jedným z elitných centier Cypru, pokiaľ ide o kúpele, by mali byť jednou z vašich preferencií, ak chcete obnoviť a mať pokoj. Okrem kúpeľného salónu, kde sa môžete rozmaznávať a znovu nájsť rovnováhu tela a duše, priťahujú pozornosť aj ďalšie wellness oblasti Crystal Cove pre služby, ktoré ponúkajú. Ak potrebujete podrobnosti o ošetrení tela, kúpeľných rituáloch a oblastiach voľného použitia, poďme sa pozrieť na ďalšie podrobnosti.

Merit Crystal Cove Hotel-Masáž
Ako by ste chceli byť jedným z exkluzívnych a privilegovaných hostí kúpeľného centra Crystal Cove a znovuzrodiť sa za pár hodín? Vďaka špecializovaným terapeutom je absolútne možné, aby sa to stalo skutočnosťou. S terapeutmi sa môžete kedykoľvek stretnúť v kúpeľnom centre, ktoré je otvorené od 09: 00 do 20: 00 s mnohými tradičnými a modernými masážnymi technikami a kúpeľnými rituálmi, a urobiť prvý krok, aby ste sa znovu vytvorili získaním informácií o vašom terapeutickom programe špecifickom pre vaše ochorenia.

Merit Crystal Cove Hotel-Hammam
Okrem masáží a kúpeľných rituálov sú v kúpeľnom centre rezortu k dispozícii voľné priestory, ktoré môžete využiť. Vybavené tradičnou architektúrou, pomerne príjemným tureckým kúpeľom, parným kúpeľom, saunou a krytými vyhrievanými bazénmi, kde si môžete oddýchnuť počas dňa, sú len niektoré z nich. Okrem toho Vás informujeme, že v tureckom kúpeli je potrebná služba čistenia a peny.

Merit Crystal Cove Hotel-Telocvičňa
Merit Crystal Cove, ktorá sa často prelína a spája o wellness centrách, má tiež skvelé fitnescentrum, kde ho môžete používať počas služobných hodín a športovať s najmodernejšími nástrojmi. Na tomto mieste, ktoré sa nachádza v kúpeľnom centre, môžete každé ráno robiť rutinné športy.

Merit Crystal Cove Hotel-detský
Bazén pre deti, samozrejme, je pekná služba, ale teraz malí hostia na dovolenke chcú rôzne aktivity a zábavu. Crystal Cove je jedným z mála Cyperských hotelov, ktoré počujú hlasy malých hostí, a vedľa bazéna otvára dvere mnohým veľmi úspešným zábavným svetom pre deti.

Merit Crystal Cove Hotel-Pony Club
Chcete, aby vaše deti mali dovolenku, ktorá je prepojená s prírodou a veľmi zábavná, stretávajúc sa s koňmi, kačicami a mnohými ďalšími zvieratami? Merit Crystal Cove Pony Club je jedným z hotelov, ktorý robí tento sen. V Pony klube, ktorý je otvorený po celý deň, vaše deti budú mať veľa zábavy so zvieratami pod dohľadom.

Merit Crystal Cove Hotel-Mini Club
Ďalšou službou, ktorú stredisko ponúka svojim malým hosťom, je mini klub. V tomto detskom klube, ktorý sa nachádza pod holým nebom, čakajú vaše deti vzdelávacie hry pod dohľadom, hodiny zábavy na ihrisku a nezabudnuteľná dovolenka.

Merit Crystal Cove Hotel-Všeobecné Recenzie
Merit Crystal Cove, ktorý sa nachádza v najkrajšej oblasti Kyrenia, je jednou z najpopulárnejších organizácií za zásluhy v posledných rokoch. Aj vy môžete mať jedinečný zážitok z dovolenky v tomto hoteli s jeho bezchybné služby, komfortné ubytovanie možnosti a hodnotu, ktorú dáva svojim malým hosťom. Jediné, čo musíte urobiť, aby ste mohli urobiť rezerváciu s možnosťami včasnej rezervácie cez Travel2, je kontaktovať nás.