Rixos Sungate

Goynuk, Turkey

O hoteli

Hotel Rixos Sungate sa nachádza v Kemer Beldibi; Svojim hosťom ponúka nezabudnuteľnú stredomorskú dovolenku s luxusnými izbami, kvalitnými službami a rôznymi zariadeniami. Zariadenie sa nachádza pri mori a má 720 m dlhú súkromnú pláž. Ležadlá, osušky a slnečníky na pláži sú hosťom poskytované bezplatne.
Izby hotela Rixos Sungate s výhľadom, ktoré spájajú luxus a pohodlie; klimatizácia, trezor, LCD TV, satelitné vysielanie, minibar, balkón a bezdrôtové pripojenie k internetu.
SPA centrum, sauna, turecké kúpele a parný kúpeľ v zariadení ponúkajú hosťom možnosť relaxovať a zbaviť sa stresu. Pre športových fanúšikov v zariadení; volejbalové ihrisko, futbalové ihrisko, tenisový kurt. V areáli sa nachádza 4-dráhová bowlingová dráha, ktorá poskytuje platené služby.
Zariadenie poskytuje služby s konceptom All Inclusive a má 7 rôznych a la carte reštaurácií. Exkluzívne príchute z čínskej, talianskej, japonskej, mexickej, tureckej a svetovej kuchyne starostlivo pripravujú majstri kuchári.
Raňajky, obedy a večere sú ponúkané zdarma. V hoteli Rixos Sungate, ktorý zahŕňa bar a diskotéku, sa večer konajú rôzne zábavné programy. V ubytovacom zariadení sa nachádzajú herne pre deti.

Raňajky, obedy a večere formou bufetu sú zdarma. Miestne a zahraničné, alkoholické a nealkoholické nápoje v rámci značiek určených zariadením sú počas 24 hodín zdarma.
A la carte reštaurácie Morská panna, Mandarinka, Bonsai, La Rosetta a Teppanyaki s rezerváciou a za poplatok. Na druhej strane reštaurácia Diamonde Club A la Carte poskytuje bezplatné služby hosťom v špeciálnych izbách a platené služby hosťom ubytovaným v iných typoch izieb.
Hostia ubytovaní na 7 a viac nocí môžu raz bezplatne využiť jednu z á la carte reštaurácií Egejského mora alebo Cactusa. Reštaurácia Cactus A la Carte a reštaurácia La Rosetta s rezerváciou. Medzi nočným bufetom a raňajkami je v hlavnej reštaurácii k dispozícii sendvičový kútik. Pri pobytoch na menej ako 7 nocí a la carte reštaurácia s rezerváciou a za poplatok.