Rixos Beldibi

Beldibi, Turkey

O hoteli

Nachádza sa pri mori, Rixos Beldibi; Svojim hosťom ponúka nezabudnuteľnú dovolenku so súkromnou plážou, luxusnými izbami a kvalitnými službami.
V zariadení sú rôzne alternatívy, ako sú vnútorné a vonkajšie bazény, sauna, turecké kúpele, fitness centrum a tenisový kurt, ktoré poskytujú možnosti zábavy aj relaxu.
V izbách zariadenia, ktoré spájajú luxus a pohodlie s modernou výzdobou; K dispozícii je klimatizácia, balkón, bezdrôtové pripojenie na internet, trezor, televízia a satelitné vysielanie. Všetky izby majú výhľad.
K ďalším zariadeniam, ktoré hotel ponúka, patrí 24-hodinová recepcia, práčovňa, čistiareň, služba žehlenia a úschovňa batožiny. Pre hostí je k dispozícii bezplatné súkromné ​​parkovisko.
Hostia môžu relaxovať v záhrade zariadenia, ktorá má nádhernú atmosféru, alebo na terase s výhľadom a tráviť čas podľa svojich predstáv.
Ráno sú pre vás pripravené bohaté raňajky formou otvoreného bufetu, aby ste mohli začať nový deň svieži. Precízne pripravené pochúťky sa na obed a večeru podávajú formou otvoreného bufetu.
V rámci zariadenia sú aj tri a la carte reštaurácie. Vybrané chute z tureckej a svetovej kuchyne pripravujú majstri kuchári s veľkou starostlivosťou v a la carte reštauráciách.
Rixos Beldibi sa nachádza 50 km od letiska Antalya. Transfer na letisko je k dispozícii na požiadanie hostí a za príplatok.