Papillon Zeugma Relaxury

Belek, Turkey

O hoteli

Papillon Zeugma Relaxury, ktorý sa nachádza v Beleku, jednej z jedinečných zastávok pobrežia Stredozemného mora svojou polohou a prírodou, ponúka atmosféru, v ktorej hostia všetkých vekových kategórií zažijú luxus a pohodlie počas celej dovolenky.
Zariadenie, ktoré víta svojich hostí konceptom Relaxury; Od izieb až po pláž, od bazénov až po reštauráciu na vás čaká dovolenka, ktorú zažijete naplno a s radosťou.
More si môžete užívať celý deň na 150 m dlhej piesočnatej pláži na brehu nádherného mora Belek. Ako alternatíva k pláži, v zariadení; K dispozícii je 5 bazénov s rôznymi funkciami: hlavný bazén, ktorý je dejiskom animácií po celý deň, aquapark so 4 toboganmi, ktorý poskytuje špičkovú zábavu, pokojný bazén, kde si môžete v tichosti oddýchnuť, miniklubový bazén a vnútorný bazén.
V zariadení, ktoré víta svojich hostí rôznymi typmi izieb; Existujú alternatívy, ako napríklad izba Superior, ktorá ponúka viac ako štandardnú izbu, suita Luxury Pool s vlastným bazénom a verandou v sviežej záhrade, suita Junior a rodinná izba Duplex, ktoré ponúkajú veľkú plochu pre rodinnú dovolenku. Vynikajúce a prezidentské apartmány čakajú na tých, ktorí chcú zažiť pohodlie na najvyššej úrovni.
V zariadení sa nachádza 5 rôznych a la carte reštaurácií, ktoré oslovia oko aj jazýčky bohatým otvoreným bufetovým menu pripravovaným skúsenými šéfkuchármi. Zariadenie tiež ponúka príjemnú atmosféru pre chutné prestávky so svojimi barmi a cukrárňou.
Pripravte sa na plnú dovolenku s aktivitami Papillon Zeugma Relaxury, ktoré oslovia všetky vekové skupiny. Workshopy o varení od ocenených šéfkuchárov, množstvo aktivít ako tenis, futbal, plážový volejbal, vodný bicykel, pilates, joga a dobre vybavené fitness centrum sú len niektoré z možností.
Farbu vašej dovolenky dodajú aj večierky s prekvapeniami, animačné show a zábavné programy s krásnym konceptom počas celej sezóny.
Detský klub Papy, ktorý sa nachádza v zariadení, poskytuje dovolenku, kde sa malí a malí hostia môžu zabaviť a zdokonaliť rôznymi aktivitami od 4 do 14 rokov.