Papillon Belvil Hotel

Belek, Turkey

O hoteli

Papillon Belvil Hotel je skvelou voľbou pre návštevníkov Beleku. Vďaka svojej cenovej dostupnosti, pohodliu a výhodnej polohe ponúka tento hotel prostredie vhodné pre rodiny s deťmi a vybavenie rezortu práve pre cestovateľov, ako ste vy.
Vďaka TV s plochou obrazovkou, chladničkou a minibarom sa v rezorte budete cítiť ako doma. Pripojenie na internet je tiež veľmi jednoduché vďaka bezplatnej wifi.
Hostia môžu počas svojho pobytu v ubytovaní Papillon Belvil využívať služby concierge. Hotel Papillon Belvil ponúka aj bazén a bezplatné raňajky. Vaša cesta do Beleku tak bude ešte príjemnejšia. Ďalšou výhodou, ktorú podnik svojim hosťom ponúka, je bezplatné parkovanie.
Pre cestovateľov, ktorí chcú vidieť Belek Town Mosque (3,5 km), ktorá je jednou z najobľúbenejších pamiatok Beleku, je pobyt v Papillon Belvil Turkey dobrou voľbou.
Ak máte chuť na krevety, reštaurácia Deniz je pre vás dobrou voľbou. Ak nie, môžete navštíviť barové reštaurácie ako Gardner's Bar, Mambo lounge alebo Red Castle Lounge & Bistro.
Dúfame, že si pobyt v hoteli Papillon Belvil užijete naplno.

Vyhľadávanie

Dovolenkové Destinácie
Dátum
Osoby
Dospelý
Dieťa (0-12)