Mirada Del Mar

Goynuk, Turkey

O hoteli

Pozrite sa, prečo toľko cestovateľov robí z Mirada del Mar svoj hotel pri návšteve Goynuku. Poskytuje ideálnu kombináciu hodnoty, pohodlia a pohodlia a ponúka prostredie vhodné pre rodiny s množstvom vybavenia navrhnutého pre cestovateľov, ako ste vy.
Izby sú vybavené tv s plochou obrazovkou, minibarom a klimatizáciou a Mirada Del Mar Hotel poskytuje hosťom jednoduchý prístup online vďaka bezplatnému wi-fi.
Taktiež môžete využiť rôzne zariadenia a vybavenie, ktoré hotel ponúka, vrátane služby concierge a donášky jedla na izbu. Okrem toho môžu hostia počas svojho pobytu využívať aj bazén a bezplatné raňajky. Ako ďalšie pohodlie je hosťom k dispozícii bezplatné parkovisko.
Počas vašej návštevy nezabudnite navštíviť Forellenhof Goynuk Fish & Steak House, jedno zo zariadení z kategórie steakové reštaurácie v Goynuku, v krátkej vzdialenosti od ubytovania Mirada Del Mar.
Ak vám to čas dovolí, navštívte Goynuk Canyon, jednu z obľúbených miestnych atrakcií z kategórie kaňon, ku ktorej je relatívne ľahké sa dostať.
Sme si istí, že si užijete pobyt v ubytovaní Mirada del Mar so všetkým, čo destinácia Goynuk ponúka.