Limak Arcadia Sport Resort Hotel

Belek, Turkey

O hoteli

Limak Arcadia Golf & Sport Resort je rodinný hotel, ktorý je otvorený 12 mesiacov a poskytuje služby priateľské k bábätkám a deťom v regióne Belek, ktorý je známy svojimi piesočnatými plážami v Stredozemnom mori. Služby hotelov Limak pre spokojnosť hostí sú poskytované s ohľadom na pomer ceny a kvality. Bezplatné služby poskytované v našom all inclusive koncepte; 
Turecká otvorená bufetová reštaurácia (v letnej sezóne), internet zdarma, trezor na izbe a na recepcii, mini bar zdarma, miestne a zahraničné nápoje zdarma, koktaily, tenisový kurt, čerstvo vytlačený pomarančový džús na raňajky, služba žehlenia (2 kusy oblečenie pre ubytovaného hosťa na izbe, hodiny) V letnej sezóne za predpokladu doručenia na recepciu do 10:00). Turecký kúpeľ, sauna a parný kúpeľ sú našim hosťom v hoteli Limak Arcadia k dispozícii zdarma. 
Okrem 4 tobogánov na ploche 97 000 m2 ponúkajú zábavné zážitky detský bazén, ihriská a náš detský klub. Náš medzinárodný profesionálny animačný tím na vás čaká, aby vašu dovolenku okorenil dennými aktivitami, súťažami, show a párty, ktoré dodajú farbu vašim večerom. Naše BBQ (Barbecue) a Pasha (turecké) A'La carte reštaurácie sú bezplatné (v letnej sezóne), zatiaľ čo v našich talianskych a čínskych A'La carte reštauráciách sa účtuje servisný poplatok. Plážové osušky, minibar, internet, denná tlač a župany sú v deň príchodu (v letnej sezóne) na našich izbách zdarma. V našom hoteli je 371 štandardných izieb, 4 bezbariérové ​​izby, 3 veľké apartmány (jacuzzi) a 91 rodinných apartmánov. Všeobecné informácie; Čakáme Vás na Vašu dovolenku, kde sa Vám dostane priateľskej obsluhy s dôrazom na spokojnosť hostí. Vďaka svojej polohe je Limak Arcadia 35 km od letiska Antalya a 700 m chôdze od nákupného centra a reštaurácií v Beleku. Pre novomanželov na svadobnej ceste sú ponúkané špeciálne pochúťky. Raňajky na izbe (1x počas pobytu) Večera v A'La carte reštaurácii s doplatkom (1x počas pobytu) Ovocie a víno na izbe v deň nástupu. Izba najvyššej kategórie podľa dostupnosti. Príležitosť navštíviť Antalyu Kaleici a nakupovať s každodennou kyvadlovou dopravou, ktorá odchádza z hotela. 
Na okorenenie na vás budú čakať „Senior club“ pre našich hostí v pokročilejšom veku, klubové aktivity „Limikids“ pre našich hostí vo veku 4-12 rokov a klubové aktivity mládeže pre našich hostí vo veku od 13-17 rokov. doprajte si dovolenku. Naše špeciálne navrhnuté 4 bezbariérové ​​izby poskytujú všetky druhy pohodlia pre váš pobyt.