IC Hotels Santai Family Resort

Belek, Turkey

O hoteli

Nechajte sa rozmaznávať návštevou kúpeľov, ktoré ponúkajú masáže, telové kúry a kúry na tvár. Po kúpaní v jednom z 3 vonkajších bazénov môžete stráviť nejaký čas na súkromnej pláži. Medzi ďalšie výhody tohto ubytovacieho zariadenia patria bezplatný bezdrôtový prístup na Internet, služby vrátnika a stráženie detí/starostlivosť o deti (za príplatok). Táto nehnuteľnosť je all inclusive. V sadzbách je zahrnutá cena za jedlá a nápoje v reštauráciách daného zariadenia. Za stravovanie v niektorých reštauráciách, za špeciálne večere, chody a nápoje a za niektoré služby sa môžu účtovať poplatky.
Zahryznite sa do SPY BAG A la Carte, jednej z 5 hotelových reštaurácií, alebo sa ubytujte a využite 24-hodinovú izbovú službu. Občerstvenie je k dispozícii aj v kaviarni/kaviarni. Stretnite sa s ostatnými hosťami na bezplatnej recepcii, ktorá sa koná každý deň. Oddýchnite si pri osviežujúcom nápoji v bare pri bazéne alebo v jednom zo 6 barov/salónikov.

Toto ubytovacie zariadenie je zatvorené od 25. marca 2020 do 31. decembra 2021 (dátumy sa môžu zmeniť). Nasledujúce zariadenia sú každý rok sezónne zatvorené. Od 1. novembra do 31. marca budú zatvorené:
Vodný park
Medzi hlavné výhody patria business centrum, služby chemickej čistiarne/práčovne a 24-hodinová recepcia. Na mieste je k dispozícii bezplatné parkovanie s obsluhou. V jednej zo 419 klimatizovaných izieb s bezplatným minibarom a DVD prehrávačom sa budete cítiť ako doma. Izby majú vlastný balkón. Bezplatný bezdrôtový prístup na internet vám umožní zostať v spojení a vďaka káblovým programom sa postará o vašu zábavu. Do vybavenia kúpeľne patria značkové toaletné potreby a sušiče na vlasy. Vzdialenosti sa zobrazujú s presnosťou na 0,1 míle a kilometra.