Ela Excellence Resort Belek

Belek, Turkey

O hoteli

Ela Excellence Resort Belek sa nachádza v lokalite Antalya, región Belek. Hotel Ela Excellence Resort Belek, ktorý vznikol na ploche 110 000 m2, slúži našim hosťom s konceptom all inclusive. Rezort Ela Excellence Belek púta pozornosť svojou prímorskou polohou.
Zariadenie, ktoré má 270 m dlhú pláž, má vlastné mólo. Zariadenie má vlastnú súkromnú piesočnatú pláž. Zariadenie ponúka svojim hosťom špeciálne služby so 7 a la carte reštauráciami, 8 vonkajšími reštauráciami a 4 vnútornými reštauráciami.
Možnosti zábavy a relaxu nájdete vo vnútorných a vonkajších bazénoch. Budete mať možnosť zabaviť sa na pláži so službami Banana a vodných skútrov. Existujú špeciálne priestory, kde sa dá hrať bowling a golf.
Môžete si oddýchnuť a osviežiť sa, ak využijete wellness centrum, vírivku a masážne služby v rámci zariadenia. V zariadení môžete využiť služby lekára, kozmetického salónu, kaderníctva, marketu, požičovne áut.
V objekte sa nachádza bar, kde sa môžete príjemne zabaviť. Hotel je vzdialený 35 km od letiska Antalya, 2 km od Beleku a 45 km od Antalye.