Double Tree by Hilton Kemer

Kemer City Center, Turkey

O hoteli

DoubleTree By Hilton Antalya Kemer, ktorá poskytuje služby s luxusným dovolenkovým konceptom v Kemeri, obľúbenej dovolenkovej destinácii Antalye, spája moderné a štýlové priestory s pozorným servisom a zábavou.
DoubleTree By Hilton Antalya Kemer sa nachádza v meste Kemer, ktoré je známe svojou trblietavou kamienkovou plážou na pobreží. Vďaka svojim priestranným priestorom na oddych a opaľovanie na súkromnej pláži dlhej 100 metrov ponúka hotel svojim hosťom možnosť užiť si Stredozemné more naplno počas celej dovolenky. Súčasťou zariadenia je aj veľký plavecký bazén so 4 šmykľavkami, detský bazén a polootvorený bazén so sladkou vodou.
Izby zariadenia navrhnuté v rôznych konceptoch majú modernú výzdobu s prevahou neutrálnych farieb. Izby ponúkajú veľa vybavenia pre vaše pohodlie.
DoubleTree By Hilton Antalya Kemer, ktorý svojim hosťom ponúka bohatý svet z hľadiska chuti; 1 hlavná reštaurácia, 1 snack reštaurácia, BBQ à la carte reštaurácia (za poplatok), punč sushi à la carte reštaurácia (za poplatok), turecká kuchyňa à la carte reštaurácia (turecká kuchyňa - za poplatok), stredomorská à la carte reštaurácia (stredomorská Kuchyňa - za poplatok)) a Steak House A la Carte reštaurácia (steak a burger - za poplatok) s 5 a la carte reštauráciami. K dispozícii je tiež 6 barov, 3 koncepty a 1 pojazdný nápojový automobil.
Bohaté chute ponúka hosťom aj 10 mobilných food truckov a 3 mobilné food trucky slúžiace v rôznych pracovných hodinách a rozmiestnené v rôznych častiach zariadenia.
V DoubleTree By Hilton Antalya Kemer, kde bude zábava počas sezóny vrcholiť; V rámci programu pripraveného animačným tímom; aktivity, profesionálne večerné show, živé hudobné skupiny a párty s rôznymi konceptmi prebiehajú počas dňa. Pre deti ponúka klub Teddy & Bunny zábavné a vzdelávacie aktivity po celý deň.
SPA centrum vám počas dovolenky pomáha fyzicky aj psychicky omladiť masážami a energetickými terapiami, špeciálnymi aplikáciami kozmetickej starostlivosti o tvár a telo, z ktorých každá je profesionálna vo svojom odbore.