Club Mega Saray

Belek, Turkey

O hoteli

Zariadenie sa nachádza v Beleku, Üçkumtepesi, 7 km od centra Kadriye, 12 km od centra Beleku, 29 km od letiska Antalya a 35 km od centra Antalye. Plážové zariadenie má 400 m dlhú piesočnatú pláž a mólo. Slnečníky, ležadlá, plážové osušky sú pri bazéne a na pláži zdarma. V moderne zariadených, priestranných izbách zariadenia; balkón, klimatizácia, šatníková skriňa, minibar a TV. Okrem toho v rámci zariadenia; K dispozícii je bezplatné súkromné ​​parkovisko, 24-hodinová recepcia, služby práčovne a žehlenia. Sauna, turecké kúpele, masáže, fitness centrum, vonkajší bazén a slnečná terasa ponúkajú hosťom príležitosť zabaviť sa aj relaxovať.
Raňajky, obedy a večere sa podávajú formou otvoreného bufetu. V zariadení sú a la carte reštaurácie, kde starostlivo pripravujú vybrané chute z talianskej, čínskej, mexickej a tureckej kuchyne.

Vlastnosti izby
121000 m2; Zariadenie, ktoré sa nachádza v areáli, má 591 izieb. V moderne zariadených, priestranných izbách zariadenia; balkón, klimatizácia, šatníková skriňa, minibar a TV.

Vlastnosti konceptu Ultra All Inclusive
Jedlá formou otvoreného bufetu ráno, obed a večer sú zadarmo. Miestne alkoholické a nealkoholické nápoje sú zdarma 24 hodín vo všetkých baroch a reštauráciách v rámci značiek určených zariadením. 2 z à la carte reštaurácií sú bezplatné, s rezerváciou, v závislosti od dostupnosti. A la carte reštaurácie sú otvorené od 15. mája do 15. októbra. Minibar je denne dopĺňaný nealkoholickými nápojmi zdarma.