Belek Beach Resort

Bogazkent, Turkey

O hoteli

Belek Beach Resort Hotel sa nachádza v lokalite Antalya (región Belek). Hotel Belek Beach Resort púta pozornosť svojou polohou na pobreží. Zariadenie myslí aj na pohodlie detí a ponúka služby opatrovania detí.
Zariadenie má vlastnú súkromnú piesočnatú pláž. Možnosti zábavy a relaxu nájdete vo vnútorných a vonkajších bazénoch. V prípade záujmu si môžete v objekte zahrať biliard. Hotel Belek Beach Resort s rozlohou 38 000 m2 ponúka našim hosťom ultra all inclusive koncept.
Zariadenie ponúka svojim hosťom špeciálne služby s 2 a la carte reštauráciami. Vaša izbová teplota môže byť nastavená pomocou centrálnej klimatizácie / split klimatizácie vo vašej izbe. V štandardných izbách, ktoré môžete počas pobytu využívať, je k dispozícii TV, vaňa, bezdrôtové pripojenie na internet, telefón a izbový trezor.
Môžete si oddýchnuť a osviežiť sa využitím masážnych služieb v zariadení. Hotel sa nachádza 35 km od letiska Antalya a 45 km od Antalye. Podľa potreby môžete v zariadení využiť služby lekára, fotografa, kaderníka, marketu, požičovne áut.