Susesi Luxury Resort

Belek, Turkey

O hoteli

Luxusný rezort Susesi so svojou nádherou a špeciálnym konceptom zažíva šťastie, že svojim hosťom poskytuje pohodlie...

Susesi Luxury Resort, ktorý sa preslávil mimoriadnymi privilégiami, ktoré ponúka párom na svadobnej ceste v Beleku, je hotel, ktorý by sa mal považovať za prioritu pri plánovaní plánov pre novomanželov alebo manželov.

Love Lake Suite sa nachádza v časti zariadenia Lake Houses a pozostáva z dvojposchodových blokov postavených nad bazénom pri jazere. Suita, ktorú preferujú novomanželia na svadobnej ceste; prináša potešenie zo súkromného bazéna a jacuzzi na nohy svojich hostí.

Hotel, ktorý dokáže splniť široké spektrum očakávaní, zahŕňa aj možnosti ako rodinné triplexové izby, Royal Suite a VIP Villa.

Na Silvestra 2019 bude hotel Susesi Luxury Resort hostiť svojich hostí s premiérou Tarıka Sezera a jeho orchestra.
Čas nástupu na izby zariadenia začína o 14:00, čas odchodu z izieb je najneskôr do 12:00. Domáce zvieratá nie sú povolené.
Čerstvo vylisované ovocné šťavy, turecká káva a importované nápoje sú spoplatnené.
Využitie otvorených priestorov v zariadení závisí od sezónnych podmienok.
Pobyty 2+2 alebo 3+1 v iných ako rodinných izbách alebo v niektorých súkromných izbách môžu spôsobiť preťaženie v izbe a poskytnuté prístelky nemusia byť v pohodlí pevného lôžka.

OPATRENIA PRIJATÉ V RÁMCI COVID-19

Zamestnanci zariadenia boli preškolení o hygiene, osobnom upratovaní, o tom, čo robiť v oblasti svojich povinností a o pravidlách, ktoré treba dodržiavať, a prostredníctvom stretnutí, ktoré sa konajú každý deň, im to pripomínajú.

Všetky spoločné priestory, recepcia, lobby, WC, hlavná reštaurácia a a la carte reštaurácie, bary, telocvičňa, SPA, chodby na podlahe a výťahy sa počas dňa často čistia špeciálnymi dezinfekčnými prostriedkami a jednorazovými utierkami alebo vhodnými materiálmi.

Okrem všeobecných čistiacich praktík zariadenia sa dezinfekčné práce vykonávajú s ULV zariadením vo všetkých všeobecných priestoroch a personálnych priestoroch, pričom sú obsluhované odborníkmi, ktorí poskytujú služby v tejto oblasti.

Okrem denného upratovania sa v izbách pre hostí vykonáva aj detailné čistenie špeciálnymi dezinfekčnými prostriedkami.

Posteľné obliečky, obliečky na periny, obliečky na vankúše, posteľné prikrývky, uteráky a župany používané na izbách sa perú pri vysokých teplotách.

Filtre klimatizácií v izbách a celkovom priestore sú dezinfikované špeciálnymi chemikáliami.

Servírovacie misky a kliešte v bufetoch sa umývajú pri vysokých teplotách a kliešte sa vymieňajú v krátkych intervaloch.

Zdravotný stav zamestnancov sa denne monitoruje a zamestnanci s horúčkou alebo príznakmi choroby sú odoslaní do zdravotného ústavu a majú dovolenú dovolenku až do zotavenia.

Vo všetkých personálnych priestoroch sú vyvesené písomné a obrazové dokumenty týkajúce sa osobných preventívnych opatrení a informácií o COVID 19.

Personálne služby a ubytovacie priestory personálu sú dezinfikované. V služobných vchodoch, ubytovacích a spoločných priestoroch sú prostriedky na dezinfekciu rúk.

V spoločných priestoroch a na verejných toaletách sú k dispozícii dezinfekčné prostriedky na ruky.

V zariadení je zriadený 24-hodinový záchranár a pohotovostný tím pre núdzovú reakciu.

Vyhľadávanie

Dovolenkové Destinácie
Dátum
Osoby
Dospelý
Dieťa (0-12)