Maxx Royal Belek Golf Resort

Belek, Turkey

O hoteli

Špeciálne pre deti a hostí Maxx Royal Dino Land, ktorý bol pripravený v presných rozmeroch so skutočnými veľkosťami dinosaurov, ktorí žili na Zemi, a má rozlohu 3000 m²; 1 malé jazierko, fotokútik s dino vajíčkami, 2 vtáčie dinosaury, 5 dinosaurích mláďat, 1 kostra dinosaura, 7 pohyblivých dinosaurov, ktoré svojim hosťom ponúkajú alternatívu zábavy medzi 10:00-17:00 s rezerváciou.

Terrace Laguna Family Suite Maxx Royal očakáva svojich hostí so svojimi špeciálne navrhnutými suitami s rozlohou 100 m², z ktorých sa môžete pokochať výhľadom na pevninu a bazén.
 
Pre deti vo veku od 0 do 12 rokov je k dispozícii špeciálna služba nastavenia vo všetkých typoch izieb.

Všetky izby golfového rezortu Maxx Royal Belek, ktorý získal ocenenie v kategórii „Najlepší turistický komplex“ v roku 2011 na slávnostnom odovzdávaní cien za výskum za najúspešnejšie investície do nehnuteľností v Turecku, pozostávajú z apartmánov. Zariadenie sa nachádza v Beleku a zahŕňa aj kráľovské golfové ihrisko Montgomerie Maxx, ktoré navrhol svetoznámy golfista Colin Montgomerie v asociácii s európskym golfovým dizajnom.

Maxx Welcome: Privítanie všetkých hostí pri dverách vrátnikom, sekt pre dospelých hostí a špeciálny nápoj pre detských hostí, čerstvé jahody v čokoláde, rezervácia stola v hlavnej reštaurácii pre telesne postihnutých hostí a usporiadanie vo verejných priestoroch, bezplatné parkovanie a služba umývania áut, nájazd do auta pri odhlásení. ponechanie vody a kolínskych obrúskov, ponechanie obedových boxov pre hostí prichádzajúcich vlastnými vozidlami, uvítacie karty do všetkých apartmánov, dáždnikové služby v daždivých dňoch, bezplatné pohľadnice Maxx Royal a doručenie na recepciu. V izbách je k dispozícii súprava na prípravu čaju a kávy, výber z vankúšového menu, župan, papuče a služba večerného rozostlania. Centrálna klimatizácia funguje podľa sezónnych podmienok.